Explicaţia unui medic la întrebarea care macină o lume întreagă: De ce nu se strică hamburgerii?

Reprezentanţii Mc’Donalds au primit o întrebare de la un client din Canada, care dorea să afle răspunsul la o întreare care stă de mult timp pe buzele multor consumator de fast-food: de ce nu se strică hamburgerii?

Dorind să ofere un răspuns corect la întrebarea clientului, conducerea Mc’Donalds a luat legătura cu un specialist, medicul Keith Warriner, care lucrează la Universitatea Guelph, Canada.

Acesta susţine că nu este vorba de vreun adaos de chimicale, aşa cum se credea iniţial. Burgerii sunt la fel ca toate produsele alimentare, adică putrezesc numai în anumite condiţii.

„Un hamburger, după ce este gătit, devine mai uscat. Când este lăsat în cameră, continuă să piardă apă şi de aceea se usucă, nu putrezeşte. Dacă vreţi să vedeţi cum se strică un burger, înveliţi-l într-o folie, care să împiedice uscarea lui, sau îl lăsaţi într-o cameră umedă, cum este baia. Veţi obţine acelaşi rezultat şi cu un sandviş făcut acasă”, declara medicul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.