SURVIVOR Romania. Cine ar putea câștiga acest sezon?

Unul dintre primii concurenți care au fost eliminați din echipa Faimoșilor de la Survivor România este Costi Ioniță. Acesta a declarat că nu și-a dorit marele premiu, însă a făcut dezvăluiri despre posibilii câștigători.

Echipa Faimoșilor i-a propus pentru eliminare pe Costi Ioniță și Roxana Nemeș.

Zanni, cel mai iubit concurent a fost votat de telespectatori, așa că a avut dreptul să propună la rândul său un coleg pentru eliminare. El a ales-o pe Alexandra Stan. După ce a aflat decizia telespectatorilor, Costi Ioniță și-a îmbrățișat colegii, și-a luat rămas-bun și a mărturisit că a trăit o experiență unică.

Costi Ioniță crede cu tărie că în marea finală vor ajunge Culiță Sterp și Jador. În opinia artistului, cei doi sunt cei mai puternici concurenți din cadrul competiției. Aceștia par să reziste cu bio condițiilor și încercărilor grele din Republica Dominicană.

„Survivor este un show surpriză. Culiță și Jador ar trebui să fie în finală. Care va câștiga, nu știu, pentru că ambii sunt foarte buni și puternici”, a dezvăluit Costi Ioniță, pentru Fanatik.

Competiția Survivor România le testează concurenților toate abilitățile de a supraviețui în junglă. La întoarcerea în țară, Costi Ioniță a vorbit despre experiența de la Survivor și a dezvăluit ce a mâncat, timp de 3 săptămâni, în cadrul show-ului.

„N-am avut probleme mari, pentru că eu sunt sunt vegan, vegetarian și am restricționat doar cantitatea. Mâncam doar cocos și ce mai găseam prin pădure, dar nu mi-a fost greu. Pentru ceilalți este, într-adevăr, un șoc, pentru că sunt obisnuiți să consume produse animale și tot felul de prostii, chipsuri. Eu nu consumam așa ceva. A fost chiar bine pentru mine„, a spus Costi Ioniță pentru Click!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.