T Gym SuperFit Games Team Series 2: 100 de tineri întâmpină vara în cea mai spectaculoasă competiție sportiva din Transilvania

Echipa salii de fitness T Gym din Cluj-Napoca intampina vara altfel, mai exact prin organizarea competitiei sportive „T Gym SuperFit Games – Team Series 2”.

T Gym SuperFit Games reprezinta o competitie ale carei exercitii au la baza miscari functionale variate executate la intensitate mare, cu scopul de a testa rezistenta cardiovasculara si musculara, forta, flexibilitatea, coordonarea, agilitatea, echilibrul si precizia participantilor.

 

A doua editie a competitiei dedicata echipelor se va desfasura sambata, 27.05.2017, ora 10:00, punctul de start aflandu-se in incinta Bazei Sportive Gheorgheni.

Echipele mixte, formate din cate 4 persoane, se vor intrece contra cronometru pe traseul Baza Sportiva Gheorgheni – Piata Avram Iancu – Parcul Central – Parcul Babes – Piata Unirii. In fiecare dintre aceste locatii ii va astepta cate o proba fizica, iar deplasarea intre probe urmeaza a se face in alergare. Traseul propus insumeaza 10 km.

„Obiectivul T Gym SuperFit Games este de a promova spiritul competitiv si autodepasirea, antrenamentele functionale personalizate in stilul T Gym, dar si constientizarea beneficiilor lui si a sportului în general in viata cotidiana. In plus, concursul nostru ofera oportunitatea celor ce vor lua parte sa interactioneze cu persoane care impartasesc un stil de viata activ si sanatos.

După succesul avut anul trecut, la prima editie pe echipe, acum vrem si trebuie sa ridicam stacheta. Vom avea la start 25 de echipe atat din Cluj-Napoca, cat si din Timisoara, Targu Mures, Satu Mare si Zalau.

Nu pot incheia fara sa multumesc tuturor sponsorilor si partenerilor nostri pentru sustinere”, a declarat Tiberiu Baita, unul dintre organizatorii T Gym SuperFit Games.

La final, cele mai rapide 3 echipe vor fi recompensate cu premii atat in bani, cat si in servicii si produse din partea sponsorilor. Cuantumul premiilor depaseste 3000 Euro.

T Gym SuperFit Games Team Series 2 este un eveniment sportiv marca T Gym si se desfasoara cu sprijinul sponsorilor principali Belgravia Residences si SmartSport si a sponsorilor Hotel Gabriela – Viseu de Sus, Masaj Terapeutic Japonez Ramona Grozav si Scuba Zone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.