Tânăr de 22 ani din Cluj-Napoca, dispărut de acasă de patru zile. L-ați văzut?

Polițiștii clujeni au apelat la ajutorul cetățenilor după ce un tânăr de 22 ani a dispărut de acasă de patru zile și nu s-a mai întors. Familia îl caută cu disperare, iar oamenii legii apelează la ajutorul cetățenilor pentru găsirea adolescentului.

Tânărul de 22 ani a plecat în 29 decembrie 2021 de acasă și nu a mai revenit, iar mama sa nu a reușit să îl contacteze.

Azi, 1 ianuarie 2022, în jurul orei 11.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că, fiul său, GASPAR ALEX MIHAI, de 22 de ani, a plecat de la domiciliu în data de 29 decembrie 2021, iar din 30 decembrie 2021 nu a mai putut fi contactat telefonic”, a transmis IPJ Cluj sâmbătă seara.

SEMNALMENTELE

Înălțime aprox. 1.75 m, greutate aprox. 70 kg, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten – tuns scurt, barbă, poartă ochelari de vedere;

La momentul plecării, acesta purta tricou negru, geacă neagră cu inscripția „Puma” în zona spatelui, pantaloni jeans de culoare neagră și pantofi sport.

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre tânăr sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.