Tânără tâlhărită şi violată în plină zi la Gară

O tânără de 18 ani a fost violată și tâlhărită într-un vagon dezafectat din stația CFR Clătători din Cluj-Napoca. Polițiștii au reținut făptașul, un bărbat de 31 de ani, din Timiș.

DSCN7328

Totul s-a petrecut, luni, în plină zi. Tânăra se afla în stația de tramvai din Piața Gării, împreună cu un tânăr de 17 ani. Bărbatul din Timiș i-a abordat și amenințându-i cu o bucată de metal, i-a obligat pe cei doi să-l însoțească la un vagon de călători dezafectat, aflat la circa un kilometru de staţia C.F.R. Cluj-Napoca.

Aici, tânăra a fost obligată să întreţină raporturi sexuale. După comiterea faptei, sub ameninţare, bărbatul i-a deposedat pe cei doi tineri de telefoanele mobile.

„În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj- Napoca a fost identificată şi depistată persoană bănuită de săvârşirea faptelor ilicite, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat de 31 de ani, din judeţul Timiş. La data de 1 iulie, în urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul de 31 de ani a fost reţinut 24 de ore, iar instanţa competentă a luat măsura arestării preventive pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ‘viol’şi ‘tâlhărie’, fapte prevăzute de Codul penal”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.