Tanarul de 18 ani batut fara mila in cartierul Marasti de doi minori a iesit din spital si a povestit cum a avut loc incidentul. „Totul a pornit de la o fata. Eram prieteni si eram beti cu totii”

Tânărul de 18 ani bătut cu bestialitate de doi minori in varsta de 17 ani in cartierul Marasti din Cluj-Napoca a ieşit, aseară, din spital. Acesta a declarat că îşi doreşte să se facă dreptate şi că astfel de situaţii să nu se mai repete, potrivit dejeanul.ro.

tanar batut 18 ani minor marasti

Acesta a povestit că cearta urmată de corecţia fizică a început din cauza unei fete. Deşi a încasat lovituri puternice la cap şi la corp, tânărul se simte acum mai bine şi s-a întors acasă, unde urmează o perioadă de recuperare. Medicii i-au eliberat certificat medico-legal, potrivit căruia acesta are nevoie 7 – 8 zile de îngrijiri medicale.

Reamintim ca incidentul in care tanarul a fost batut cu bestialitate de alti doi prieteni a avut loc duminică în zona străzii Fabricii de Zahăr din Cluj-Napoca. Imediat după ce a scăpat din mâinile celor doi, victima nu a plecat acasă ci la locuinţa bunicii sale, pentru că părinţii să nu-l vadă în starea respectivă. Mama băiatului şi-a recunoscut însă fiul în filmarea care circula pe reţelele de socializare şi l-a dus la poliţie unde a depus plângere. După ce a dat declaraţii, tânărul în vârstă de 18 ani a fost transportat la UPU 1 pentru a primi îngrijiri medicale. Între timp, poliţiştii îi identificau pe cei doi bătăuşi, după care i-au dus la audieri.

Tanarul a povestit ca agresorii l-au contactat si si-au cerut scuze, spunandu-i sa se impace, dar victima nici nu a vrut sa auda.

Cei doi agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

VIDEO

VEZI AICI DE LA CE A PORNIT TOTUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.