Targ de Antichitati la Iulius Mall, in acest weekend

targ antichitati iulius mall clujIulius Mall Cluj va gazdui in acest sfarsit de saptamana o noua editie a Targului de Antichitati, organizata de Galeria „Ernest”, unde vizitatorii vor putea admira cele mai elegante si rafinate exponate.

Sâmbătă şi duminică, 15 şi 16 iunie 2013, pasionaţii de artă vor putea cumpăra antichităţi ale căror poveşti aşteaptă să fie spuse. Participanţii vor expune cele mai preţioase amintiri, iar doritorii îşi vor putea îmbogăţi colecţiile cu obiecte spectaculoase ancorate în trecut. Daca esti amator de istorie, vei descoperi la targ piese de mobilier, tablouri, statuete, bijuterii, cărţi, argintărie, ceasuri de colecţie, numismatică, filatelie, porţelanuri şi alte obiecte învăluite în mister.

Până pe 30 iunie, Iulius Mall îi invită pe clujeni să participe la campania „Kilometri de vacanţă”. Clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei intră în cursa pentru câştigarea unor sejururi de vis, pasionaţii de shopping vor fi premiaţi cu o aventură alături de alţi trei prieteni în Miami (Florida), o excursie romantică în compania persoanei iubită în Phuket (Thailanda) sau o vacanţă în familie în Antalya (Turcia). Pe 30 iunie, la ora 18.00, cei trei norocoşi vor fi anuntaţi să îşi facă bagajele pentru cel mai reuşit concediu.

Zilnic, primii 100 de clienţi care depăşesc cuantumul de 100 de lei pentru achiziţiile din magazinele îndrăgite primesc premii instant: vouchere de îngheţată şi băuturi răcoritoare.

În luna iunie, cei mai activi prieteni de pe pagina de Facebook a Iulius Mall Cluj sunt răsplătiţi cu premii de vacanţă. În fiecare zi, o aplicaţie specială va desemna cel mai activ fan Iulius Mall, iar acesta va fi premiat cu produse cosmetice şi voucher de cumpărături.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.