Târg de antichități și obiecte decorative, în week-end, la Iulius Mall Cluj (P)

Targ de Antichitati Iulius Mall ClujLa final de săptămână, Iulius Mall îi invită pe clujeni și nu numai să îşi petreacă timpul liber la shopping, alegând din ofertele brandurilor preferate. Sesiunile de cumpărături sunt completate cu un târg de antichități și obiecte decorative.

În acest week-end, cei care iubesc obiectele înnobilate de trecerea timpului sunt invitaţi în Atriumul Iulius Mall Cluj, la prima ediţie din acest an a Târgului de Antichităţi și Obiecte Decorative. De sâmbătă, 23 ianuarie 2016, aproximativ 50 de colecţionari din întreaga ţară îi aşteaptă pe clienţi cu numeroase piese care au poveşti ce aşteaptă a fi istorisite. Timp de două zile, pasionaţii vor putea achiziţiona, pentru colecţia personală sau pentru cei dragi, ceasuri, porţelanuri, numismatică, filatelie, mic mobilier, bijuterii, tablouri, accesorii, decoraţiuni şi multe altele.

Târgul este organizat în parteneriat cu Galeria Ernest, aducând în atenția publicului o selecție impresionantă de obiecte vechi de artă și decorative, reprezentative pentru timpuri și culturi diferite.

Amatorii de shopping sunt în continuare așteptați în magazinele Iulius Mall Cluj, unde se pot bucura de promoții de până la 70%. Lista completă a ofertelor este disponibilă pe site-ul www.iuliusmall.com/cluj şi pe pagina de Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.