Târg de călătorii inedit la Muzeul de Artă în luna martie!

Târg de călătorii inedit la Muzeul de Artă în luna martie! perioada 16 – 18 martie 2018, Muzeul de Artă Cluj-Napoca va fi gazda unei adevărate expoziții de oferte de vacanță în cadrul Târgului de Călătorii și Lifestyle.

Pe parcursul celor trei zile ale evenimentului, turoperatorii și agențiile de turism își vor prezenta cele mai actuale oferte de early booking în timp ce oficiile de turism atât din țară cât și din străinătate vor oferi informații relevante legate de zonele pe care le reprezintă.

Printre sutele de oferte de vacanță prezentate clujenilor, și nu numai, cei prezenți se vor putea bucura și de momente dedicate artei, oferind astfel unor tineri creatori posibilitatea de a-și expune realizările într-un cadru organizat. Expozițiile vor fi axate pe tema târgului – turismul și călătoriile – și vor putea fi admirate într-un spațiu special amenajat în cadrul târgului, un târg ce își depășete limitele întrunind toate criteriile, atât ale unui eveniment de turism cât și de lifestyle.

Ca un element inedit al acestei manifestări, organizatorii i-au avut în vedere și pe cei care vor participa alături de copiii lor la târg, astfel că micuții vor avea la dispoziție un spațiu special amenajat unde se pot juca și relaxa alături de animatori, în timp ce părinții lor consultă ofertele de vacanță.

De asemenea, pentru vizitatorii care vin alături de bebelușii lor, în cadrul Târgului de Călătorii vor putea găsi un concept unic în Cluj, un spațiu de unde vor avea posibilitatea de a împrumuta un sistem ergonomic pentru purtarea bebelușului.

Totodată, cunoscut fiind faptul că în Cluj-Napoca se practică, de o perioadă îndelungată, turismul medical, în cadrul Târgului de Călătorii și Lifestyle vor fi prezenți și expozanți cu oferte din zona turismului medical.

Intrarea la acest eveniment este liberă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.