Targ de design, un spectacol de tango cu Analia Selis si Razvan Suma si un concert de opera, in acest weekend la Iulius Mall

Un week-end plin de evenimente aparte îi aşteaptă pe clujenii de toate vârstele la Iulius Mall Cluj. Spectacol extraordinar al Operei, invitaţie la tango lansată de Analia Selis şi Răzvan Suma, târg dedicat arhitecturii şi designului şi activităţi pentru copii se află pe agenda cu propuneri pentru petrecerea timpului liber a îndrăgitei destinaţii de shopping.

recital de opera iulius mall cluj

Vineri, 10 octombrie 2014, de la ora 18.30, Iulius Mall Cluj va fi scena unui program artistic desăvârşit. Iubitorii artei muzicale primesc invitaţie la un spectacol oferit de Opera Naţională Română Cluj-Napoca, dedicat domnitorului Constantin Brâncoveanu. Ineditul eveniment va cuprinde un recital cu lucrări muzicale renumite, interpretate de soliştii talentaţi ai Operei, acompaniaţi la pian de Lucian Duşa. În plus, publicul va admira şi un colaj de momente de balet, care va oferi o explozie de culoare şi ritmuri.

Seara de vineri va continua cu o nouă surpriză muzicală. Pentru al treilea an consecutiv, Iulius Mall Cluj găzduieşte proiectul „Ascultă 5 minute de muzică clasică”. De la ora 20.00, publicul se va delecta cu un concert pasional, cu participarea violoncelistului Răzvan Suma, a interpretei Analia Selis şi a chitaristului Julio Santillan. Spectacolul face parte din turneul naţional „Vă place tango?”, fiind dedicat în exclusivitate tangoului interpretat în mod tradiţional, aşa cum se întâmpla în Argentina, ţara unde s-a născut la sfârşitul secolului XIX. Evenimentul este parte a proiectului „Ascultă 5 minute de muzică clasică”, o iniţiativă a Radio România Muzical, prin care se doreşte familiarizarea publicul din spaţii neconvenţionale cu muzica clasică.

De vineri până duminică, în perioada 10 – 12 octombrie 2014, la parterul Iulius Mall se va desfăşura Expo Arhi Design Decor. Târgul reuneşte numeroşi expozanţi care îşi vor prezenta ofertele şi serviciile de arhitectură, design, decoraţiuni interioare şi exterioare. Clujenii vor găsi soluţii variate, în conformitate cu preferinţele lor, de la construirea locuinţei şi amenajarea căminului, până la alegerea plantelor ornamentale şi lucrări de grădinărit.

Şi copiii au motive de bucurie la Iulius Mall Cluj. Prichindeii care îşi sărbătoresc ziua de naştere la Totto Space, până pe 21 decembrie 2014, participă la tombola îndrăgitului personaj, care premiază joaca. Pe 22 decembrie, în urma tragerii la sorţi, va fi desemnat câştigătorul marelui premiu: o consolă Sony PS3 Slim, două controlere, o cameră video şi un set de jocuri. Al doilea norocos va fi răsplătit pentru pofta lui de joacă cu un voucher în valoare de 500 de lei pentru piese LEGO, iar al treilea copil premiat va primi un abonamet pentru o lună la piscină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.