Targ handmade de primavara, in week-end, la Iulius Mall Cluj (P)

Primăvara își anunță prezența la Iulius Mall Cluj. În acest week-end, cei care caută simboluri cu șnur alb și roșu sau cadouri sunt invitați la Târgul Primăverii. Vor găsi o varietate de propuneri de mărțișoare și nu numai, handmade, pentru a le oferi persoanelor dragi lor.

De vineri până miercuri inclusiv, în perioada 24 februarie – 1 martie 2017, parterul Atriumului Iulius Mall Cluj va găzdui Târgul Primăverii, o ediție specială a expoziției cu vânzare de obiecte lucrate manual. Vizitatorii sunt întâmpinați cu nenumărate simboluri ale primăverii, care păstrează tradiția autohtonă de 1 martie. Peste 50 de expozanți le propun clienților Iulius Mall Cluj mărțișoare din hârtie, piele, ceramică, material textil, pictate manual, croșetate, țesute sau realizate prin tehnici handmade inedite. Opțiuni sunt și pentru cei care vor să ofere un mărțișor ce poate fi purtat tot timpul anului, sub formă de bijuterii și accesorii din mărgele, pietre prețioase și semiprețioase, în culorile primăverii.

Târgul Primăverii este locul în care cei în căutarea unor cadouri inspirate de Dragobete și de Ziua Femeii pot găsi idei cu persoanalitate. Genți din piele, bijuterii felurite, tablouri, felicitări, papioane, piese vestimentare, cosmetice naturale, decorațiuni, aranjamente și multe alte obiecte cu originalitate sunt prezentate de artizanii lucrului manual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.