Târgul de Crăciun din Florești se va deschide în 13 decembrie

Primarul celei mai mari comune din România, Horia Șulea, anunță deschiderea Târgului de Crăciun din Florești, în 13 decembrie.

Astfel, în perioada 13-23 decembrie, parcarea din curtea primăriei Florești va deveni gazdă târgului dedicat sărbătorilor de iarnă.

Până atunci, municipalitatea așteaptă oferte din partea comercianților interesați de a fi prezenți la Târgul de Crăciun Florești 2019. Cei interesați pot apela numărul de telefon 0745-858.580, în vederea unor informații suplimentare privind regimul căsuțelor comerciale.

De asemenea, nu va lipsi Căsuța lui Moș Crăciun, iar toți copiii sunt invitați să fie ajutoarele moșului.

Cei mici sunt așteptați pe întreaga perioadă a Târgului, zilnic, de la 18 la 19, la Căsuța lui Moș Crăciun cu ornamente lucrate manual, specifice sărbătorilor, iar, drept răsplată, micuții vor primi de la Moș Crăciun câte un mic cadou.

Căsuța Moșului va fi deschisă zilnic, între orele 18-19.

Programul de colinde tradiționale va debuta pe 16 decembrie, cu un spectacol deosebit al copilașilor de la grădinițele din Florești, de la Școala Gheorghe Șincai și al Ansamblului Șoimii Carpaților Florești.

Apoi, zilnic, tot de la 18 la 19, pe scena Târgului vor fi interpretate colinde tradiționale de către invitați speciali.

Programul complet va fi anunțat în curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.