Târgul „Produs de Cluj” a ajuns și la Deva

Asociaţia ,”Produs de Cluj” organizează cea de-a doua ediţie a târgului producătorilor şi meşteşugarilor clujeni în judeţul Hunedoara. Evenimentul se va desfăşura în perioada 28 aprilie – 1 mai 2017, la Deva, în parcarea Shopping City Deva.

Primul mare târg derulat în ţară în acest an va aduce în atenţia publicului vizitator costume populare din zona Transilvaniei, bijuterii lucrate manual, obiecte sculptate în lemn, produse din lavandă, ciocolată de casă şi ceaiuri naturale.Totodată, pe parcursul celor patru zile ale evenimentului, cei prezenţi vor putea achiziţiona produse tradiţionale din lapte şi carne, sucuri şi dulceţuri naturale, uleiuri presate la rece din localitatea Luna şi din Turda, miere de albine şi produse apicole. De la standurile prezente la ediţia din acest an a Târgului Produs de Cluj din Deva nu vor lipsi cojoacele şi curele din piele, precum şi alte produse realizate de meşeşugari populari clujeni.

Hunedorenii sunt invitaţi să ia parte, în cele patru zile de sărbătoare, şi la spectacolele folclorice susţinute de interpreţi de muzică populară şi ansambluri cunoscute din ţară şi din străinătate. De asemenea, cei mici sunt aşteptaţi să ia parte în număr cât mai mare la programele special pregătite pentru ei, respectiv atelierele de meşteşuguri, spectacolele de teatru de păpuşi, precum şi la activităţile desfăşurate în parcul de distracţii.

„Venirea primăverii marchează debutul unei noi serii a târgurilor Produs de Cluj în judeţ şi în ţară. Anul acesta sezonul manifestărilor este deschis la Deva, unde Asociaţia noastră va promova valorile, produsele şi tradiţiile locale clujene, încurajând locuitorii Devei să achiziţioneze produse de cea mai bună calitate, direct de la producători”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Următorul popas al caravanei „Produs de Cluj” va fi în cetatea Albei, eveniment ce va avea loc în perioada 5-7 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.