Taximetriștii de la aeroport, verificați de polițiști

Poliţiştii clujeni au realizat o amplă acțiune de verificare, în zona aeroportului, pentru prevenirea și combaterea neregulilor care se comit în desfăşurarea serviciilor de taximetrie şi a celor de rent-a-car.

aeroport cluj

Poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca, cu spijinul poliţiştilor locali, au acţionat, în zona Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, pe linia respectării legislaţiei privind desfăşurarea activităţii de taximetrie şi rent-a-car.

În urma controalelor, pentru neregulile constatate, politiştii au fost nevoiţi să aplice sancţiuni contravenţionale la Legea 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere şi la H.C.L. 109/2010 privind organizarea şi executarea serviciilor în regim taxi. Conducătorii auto au fost amendaţi pentru opriri şi staționări neregulamentare pe carosabil, pentru lipsa documentelor, precum şi pentru neafişarea tarifelor.

De asemenea, treo șoferi au fost sancţionaţi contravenţional pentru efectuarea de taximetrie fără atestat profesional.

Poliţiştii continuă acţiunile pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilicite, de orice natură, comise pe raza judeţului Cluj, pentru a menţine siguranţa comunităţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.