Teatrul de Păpuși „Puck”, pe scena Festivalului Internațional de Teatru din Holon, Israel

Spectacolul „Strada cu îngeri”, în regia lui Decebal Marin se va juca în 28 și 29 iulie în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de Păpuşi din Holon, oraș situat în Israel, la sud de Tel Aviv.

Spectacolul nonverbal, gândit și regizat de cãtre Decebal Marin, ilustrează legãtura dintre lumea umanã și cea angelică. Premiera a avut loc pe scena Teatrului „Puck” în ianuarie 2017, iar de atunci a fost distins cu numeroase premii la prestigioase evenimente de profil din țară și străinătate.

„Acest spectacol nu este despre a învăța ceva, ci despre o trezire delicată, sensibilă, a unei cortine, care este transfigurată scenic într-o anumită cheie. Urmărim să atingem sufletul celui care este deschis să privească în profunzime”, precizează Decebal Marin.

Reprezentațiile artiștilor clujeni vor avea loc în zilele de 28 iulie, de la orele 10.30 și 12.30, precum și în 29 iulie, de la ora 17.

Participarea Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca la Festivalul Internaţional de Teatru de Păpuşi din Holon este susținută de Institutul Cultural Român. Evenimentul se desfășoară în perioada 26 iulie – 4 august 2018.

Scenariul și regia: Decebal Marin

Distribuția: Andreea Bolovan, Ion Iurcu, Robert Gutunoiu, Andra Ștefan

Muzica: Traian Păcurar

Scenografia: Decebal Marin

Caracterele: Ioan Bătăiosu, Decebal Marin

Sculptura: Florin Marin

Pictura: Elena Ilaș

Regie tehnică: Mihai Pamfiloiu

Lumini: Călin Negrea

Sunet: Nagy Attila

Mânuire decor: Cosmin Cîrlea, Bogdan Motoșcă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.