Tennis Europe Junior Tour: Peste 64 de tenismani de pe patru continente se reunesc la Cluj

A doua ediţie a Turneului Internaţional AEGON Junior OPEN debutează astăzi la Cluj-Napoca, competiţie care face parte din circuitul Tennis Europe Junior Tour dedicată juniorilor (băieţi şi fete) cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani. 

Această competiţie este un eveniment de anvergură pentru tinerii tenismani şi aduce la Cluj peste 64 de sportivi de pe 4 continente, care se vor întrece până pe 5 august pentru cele 500 de puncte ETA. Premiile vor conta doar în diplome şi cupe.

Potrivit directorului de turneu, Lucian Boldor: „Din partea sportivilor clujeni aştept, în primul rând, să joace frumos. În privinţa şanselor de câştig nu mă pot pronunţa. Competiţia e de nivelul trei, unul mediu. Faţă de ediţia trecută, Clujul nu are un favorit cert, dar nivelul este cam acelaşi. Patrick Ciorcilă joacă deja la nivelul 18 ani”.

AEGON Junior OPEN este un bun prilej pentru tineri de a se afirma în tenisul mondial. Câştigătorul turneului primeşte 500 puncte ETA, plus alte premii, ocupantul locului secund va primi 400 de puncte ETA, iar locul 3 va fi recompensat cu 300 puncte.

CityNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.