Țepele cu chiriile la Cluj sunt în toi. Doi studenţi au fost păcăliți de un „proprietar” cu tupeu care nu se află la prima înșelăciune de acest gen

Un proprietar de apartament din Cluj-Napoca, cu experiență în înșelăciuni, a reușit să țepuiască doi studenți, care au au dat curs unui anunț pe internet, în căutarea unui apartament cu chirie. Cei doi au plătit o garanție de 1.500 lei după care, sub diferite pretexte, proprietarul a evitat să le predea locuința.

„Avea un apartament cu 3 camere, la 300 de euro și noi am decis să-l vedem la momentul respectiv. După ce l-am văzut, am decis să dăm o garanție. Trebuia să ne mutăm în 25 august, așa era înțelegerea, dar după el tot ne-a amânat.

nd ne-am cerut banii înapoi el tot a amânat. N-a vrut să ne dea. A zis că nu are toți banii. N-am văzut nici banii nici cheia”, a declarat unul dintre păgubiţi pentru stirileprotv.ro

Tinerii păcăliți au aflat că bărbatul ar mai fi păcălit și alte persoane.

Mai mult, potivit magistraților de la Curtea de Apel Cluj, bărbatul este cercetat pentru înșelăciune și se află în arest la domiciliu. 

Recomandăm verificarea cu atenție a locației ce urmează a fi închiriată. De asemenea, nu transmiteți sume de bani în contul unor persoane necunoscute″, a declarat Alexandra Luca, purtător cuvânt IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.