Un absolvent de Cluj, desemnat la şefia Companiei Naționale de Investiții Rutiere

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat numirea unui nou șef al Companiei Naționale de Investiții Rutiere (CNIR), în persoana lui Marin Griguță, absolvent de Cluj.

L-am numit pe Marin Griguță în funcția de director general al CNIR, companie ale cărei baze s-au pus încă din 2016, dar care a ajuns să fie operaționalizată abia anul acesta”, a afirmat Cătălin Drulă, precizând că astfel este atins un obiectiv inclus în programul de guvernare și bifată una dintre reformele prevăzute în PNRR.

„Compania Națională de Investiții Rutiere va livra marile proiecte de infrastructură ale României – autostrăzi și drumuri expres. Va avea obiective clare și măsurabile și va lucra pentru accelerarea acestora”.

Conform ministrului Transporturilor, Marin Griguță este un expert în domeniul său, fiind inginer, și beneficiind de o experiență de peste trei decenii în managementul lucrărilor de infrastructură feroviară, rutieră și aeroportuară. A lucrat pentru companii mari de profil din Germania și Qatar, iar acum revine în România, fiind unul dintre primii specialiști care au spus „da” acestei provocări.

Conform CV-ului, Griguţă este absolvent UBB Cluj-Napoca, specializare Geologie şi Geofizică. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.