Corul Craii Măgurii din Cluj au impresionat juriul pe scena Românii au Talent! Andra a avut „piele de găină”

Un grup vocal din județul Cluj, corul Craii Măgurii, au impresionat juriul pe scena Românii au Talent, în special pe Andra Măruță, cea care este născută în Câmpia Turzii și căreia i-a stârnit amintiri despre tatăl său.

Corul de bărbați au interpretat pe scenă o melodie patriotică emoționantă, pe care tatăl Andrei i-o cânta în fiecare seară înainte de culcare. Artista le-a propus celor de la Craii Măgurii să îl adopte în grupul lor și pe tatăl ei, care locuiește la distanță mică.

„Foarte frumos. Mie îmi aduce aminte de copilărie pentru că este cântecul pe care tata mă adormea. Pentru mine a devenit un cântec de leagăn și chiar mă gândeam dacă mai aveți un loc liber și pentru tata, vă propun să îl luați și pe el. Nu e departe, o oră și jumătate, două până la Negreni”, a mărturisit Andra.

Și juratul Florin Călinescu a fost extrem de emoționat de versurile melodiei, care îi amintesc de istoria dificilă și dureroasă a unui popor care a luptat pentru un singur lucru: unirea. El a explicat că a fost fericit că a avut norocul să nu trăiască acele vremuri descrise de cântec, dar că este vital ca el să se transmită din generație în generație.

„Partea bună e că acele vremuri au trecut, cântecul nu mai are obiectul muncii. Dar trebuie să rămână viu pentru jertfa de atunci. Vă dați seama ce adevăr trăit a fost acolo? Acum, după 100 de ani, trebuie să facem un lucru la fel de greu: să ținem țara întreagă. Și o să o ținem cumva”, a mărturisit actorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.