Vlăduța Lupău, declarație de dragoste pentru Cluj: „Nu m-aș muta de aici pentru nimic în lume”

Celebra interpretă de muzică populară, clujeanca Vlăduța Lupău, a făcut o declarație de dragoste Clujului, pe care îl preferă oricând în detrimentul Capitalei.

Artista a dezvăluit că nu se vede locuind în București din cauza traficului superaglomerat. Vedeta vine adesea în capitală, mai ales când este invitată la emisiuni de televiziune sau are de filmat videoclipuri pentru piesele sale, dovadă că știe cât de aglomerat este orașul. Ea crede că în capitală se stă prea mult în mașină.

„N-aș locui în București pentru nimic în lume; să stau atât în trafic și mai ales acum, când nu toată lumea merge la școală și multă lume lucrează de acasă. Deci, n-ai cum să stai o zi întreagă în trafic. N-ai cum, exclus!„, a mărturisit Vlăduța Lupău, într-o filmare făcută în timp ce se afla la volanul mașinii personale.

Solista de muzică populară este originară din Șimleu Silvaniei (județul Sălaj), fiind extrem de mândră de originile sale, și locuiește acum la Cluj, oraș unde a terminat facultatea. Artista vine frecvent în București, drumul până aici nefiind lipsit de incidente, așa cum s-a întâmplat în urmă cu câteva luni.

Vedeta a împărtășit cu fanii una dintre peripețiile prin care a trecut în timp ce conducea, mașina dându-i câteva bătăi de cap. S-a trezit cu unul dintre cauciucuri sparte, reușind cu greu să găsească un mecanic care să o ajute.

„Trebuie să vă zic ce am pățit, pentru că numai eu le pot păți pe toate când merg la București. Trebuia să ajung dimineață, am pornit cu mașina, suntem în Alba Iulia și am făcut pană. Mă rog, așa am crezut noi. De fapt, s-a spart cauciucul.

Și acum suntem la o vulcanizare pe care abia am găsit-o pentru că în pandemie toate sunt închise după 21:00. Mă rog, a venit omul de acasă, să-i dea Domnul sănătate, fericire și tot ce vrea. Sper să putem pleca la București”, a povestit vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.