Terasa „La Palat” din curtea Muzeului de Artă, suspendată temporar după o vizită de la ANAF și Sanepid

În urma unui control al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și a Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Cluj desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute s-a lăsat cu închiderea uneia dintre cele mai frumoase terase din centrul Clujului, „La Palat” din curtea Muzeului de Artă, scrie clujulcultural.ro.

terasa la palat cluj

Patronul localului, Iancu Șerbănescu, a declarat că el a decis închiderea temporară a terasei și nu ANAF pentru a lucra la remedierea problemelor la „Blocul Alimentar” constatate de cei de la Sanepid. Acesta a mai susținut că nu a primit niciun fel de amendă de 20.000 lei și nici nu s-a găsit personal fără cărți de muncă, așa cum s-a vehiculat.

„Terasa La Palat nu a fost inchisa de ANAF si nu a luat o amenda de 20.000 de lei de la acestia. Nu a fost găsit personal fără cărți de muncă și activitatea terasei nu a fost închisă. În realitate Direcția Sanitară Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor Cluj a dispus suspendarea temporara a ‘Blocului Alimentar’ adică doar partea de preparare termică culinară în vederea realizării unor modificări ale spațiului. Datorită spațiul restrâns pe care îl avem la dispoziție pentru realizarea modificărilor cerute am decis să închidem temporar toată unitatea și să realizăm modificarile cerute. Spatiul nu ne permite sa facem modificari la ‘blocul alimentar’ și în paralel să funcționeze și barul și terasa, acesta fiind unul foarte restrâns.

Fiind de bună credință am anunțat conducerea Muzeului de Artă de această situație, și le-am cerut sprijinul pentru a identifica cea mai bună soluție pentru a rezolva problema spațiului restrâns pe care îl avem la dispoziție. Din păcate MACN a interpretat greșit notificarea noastră și a transmis presei informații eronate”, a precizat pentru clujulcultural.ro omul de afaceri Iancu Şerbănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.