Tetarom S.A., „partener de încredere” al investitorilor din parcurile industriale, în scopul eficientizării energetice a acestora

Tetarom S.A. a fost desemnat „Partener de Încredere (Trusted Partner)” în cadrul proiectului [email protected] (Generate Energy efficient Acting and Results at Small & medium enterprises), proiect finanțat în cadrul programului Horizon 2020, în perioada septembrie 2020 – februarie 2023.

Obținerea de către Tetarom S.A. a acestui statut a fost posibilă ca urmare a înființării, în cadrul structurii proprii, a unui compartiment specializat în probleme de eficiență energetică.

Obiectivul acestuia este de a susține eforturile companiilor din incinta parcurilor industriale în direcția eficientizării energetice.

Astfel, prin intermediul Tetarom S.A., IMM-urile care își desfășoară activitatea în cadrul celor trei parcuri industriale funcționale vor avea acces la instrumente prin care să realizeze analiza cost-beneficiu a eficienței lor energetice și să identifice zonele în care se pot implementa măsurile de optimizare și corecție.

Totodată, fiind un actor activ pe piața energiei din România, prin furnizarea și distribuția de energie electrică și gaze naturale, Tetarom S.A. este interesat să colaboreze, în mod direct, cu toți acești investitori. În acest fel Tetarom devine furnizor al acestei utilități, la un preț extrem de competitiv iar, pe de altă parte, clienții Tetarom vor avea certitudinea achitării unui tarif cât mai scăzut.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.