This weekend mood: Oktoberfest, live music, fine dining, activități pentru copii, toate au loc la Iconic Garden din Iulius Parc Cluj

Ultimul weekend de octombrie aduce, pe lângă petrecerile de Halloween și atmosfera de toamnă, patru zile magice. La Iconic Garden din Iulius Mall Cluj ne bucurăm de Oktoberfest, cu muzică live, spectacole pentru copii, paradă de costume, dar și delicii culinare pentru întreaga familie.

Dăm startul Oktoberfest pe acorduri de saxofon, joi27 octombrie 2022de la ora 18.00, cu un moment de excepție – „Sax in the Garden with Ronald”. Lasă notele suave de jazz să te cuprindă, atmosfera tomnatică din Iulius Parc să te cucerească și pune cotidianul pe pauză pentru câteva clipe, la Iconic GardenVineri, sărbătorim Draught Beer Day, în aceeași locație, începând cu ora 17.00. Cheamă-ți prietenii pentru că se anunță multe surprize!

Sâmbătă le facem loc bucătarilor de la 25th) downtown flavours, care vor face un takeover în bucătăria Iconic. Urbanul va întâlni rafinamentul și fine dinig-ul, iar dacă te întrebi care este rezultatul, te așteptăm de la ora 14:00. Fritto misto – creveți, calamari, caracatiță și sos spicy mayo – pairing cu Carassia Blanc des Blancs Carstelec și Tagliatta de Black Angus Argentina cu cartofi prăjiți cu cheddar și ceapă verde – pairing cu Benedict Pinot Noir Carastelec sunt cele două experiențe culinare care te așteaptă.

Iconic Gardens este despre noi toți, de la mici, la mari, iar în acest weekend, copiii au parte de o varietate de activități interactive. Până să mergeți la Trick or Treat, veniți la atelierul de pictură pe față, care începe de la ora 14.00! Pentru a intra în atmosfera sărbătorii americane, de la ora 16.00, ne bucurăm de un spectacol de magie – „Halloween Magic Show” – , iar de la 18.00 ascultăm cele mai spooky povești de Halloween, la lumina felinarelor.

Duminică, studioul atelierului de decorat dovleci va fi instalat la Iconic Garden, iar micii artiști sunt așteptați începând cu ora 11.00. Pe la ora 14.00clovnul va veni în Iulius Parc, unde va crea din baloane cele mai uimitoare animăluțe, dar și inimioare, flori și multe altele. De la ora 17.00, dăm startul și unei super parade – „Halloween Kids Carnival”, unde vor defila cele mai înfricoșătoare costume.

Intrarea este liberă pentru toate evenimentele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.