Ți-ai făcut planuri de weekend? Pârtia Feleacu te așteaptă cu o serie de activități!

Weekend-ul acesta se anunță de-a dreptul spectaculos pentru clujeni! Pe dealul Feleacului se redeschide de la ora 14.00 pârtia principală de schi, cât și pârtia de începători. Instalația de cablu va fi gratuită în primele 30 de minute, iar baby lift-ul va fi și el funcțional. S-a lucrat susținut întreaga zi de ieri, cât și pe parcursul nopții pentru ca pârtia să se prezinte în condiții bune pentru schi și snowboard.

rotondo

Surpriza pregătită pentru acest weekend este deschiderea parcului de distracții din proximitatea pârtiei, iar primele activități deschise sunt zorbing, tubbing, rotondo, închirieri de biciclete și parcul de joacă pentru copii. Informații suplimentare despre activități cât și prețurile practicate se pot găsi pe siteul www.funparkcluj.ro.

Cel mai mare parc de distracții din Cluj își deschide așadar porțile după mai multe luni de așteptare. Urmează pe viitor să se deschidă și alte activități în cel mai nou parc de distracții din oraș. Mai multe informații se pot regăsi pe pagina de facebook a parcului de distracții: https://www.facebook.com/funparkcluj

La Pensiunea Teleschi, clujenii pot lua masa și se pot „reface” cu un afterski la barul pensiunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.