Tiberiu Albu, câștigătorul sezonului 4 Vocea României

Tiberiu Albu a câştigat show-ul Vocea României, sezonul 4. Acesta este finalistul echipei lui Tudor Chirilă, noul jurat al emisiunii difuzate de ProTv.

tiberiu albu

În finala Vocea României, sezonul 4, au ajuns Tiberiu Albu – echipa Tudor Chirilă, Mariei Hojda – echipa Loredanei, Anda Dimitriu – echipa Smiley şi Aliona Munteanu – echipa Moga.

După aproape patru ore de emisie, telespectatorii au votat Vocea României, sezonul 4 – Tiberiu Albu. VEZI AICI.

Tiberiu Albu are 22 de ani şi este student la Facultatea de Sport din Timişoara. Tatăl său a fost primul care a observat că are talent muzical, notează Vocea României. Nu a luat nici o lecţie de muzică în viaţa lui, talentul său fiind nativ şi cultivat de către Tiberiu prin muncă şi determinare.

Cântă la chitară şi iubeşte să interpreteze melodii rock, blues sau fusion. În utlimul timp a început să cocheteze şi cu ideea de a compune muzică. Se descrie ca fiind în “lumea lui”, uşor introvertit.

În etapa audiţiilor pe nevăzute, Tiberiu Albu l-a ales pe Smiley să îi fie antrenor, însă juratul a decis să renunţe la el în timpul etapei confruntarilor. Tudor Chirilă a fost cel care l-a salvat şi i-a dat şansa să meargă mai departe în show.

Tiberiu Albu a câştigat titlul de Vocea României şi un premiu în valoare de 100.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.