TiMAF dă startul înscrierilor în competiţii!

Transylvania International Music&Art Festival îşi deschide porţile pentru toţi cei interesaţi de domeniul artistic.

Organizatorii TiMAF au hotărât cu mai puţin de o lună înainte de marele debut să dea startul înscrierilor pentru competiţiile realizate pe toate cele 13 direcţii (muzică, dans, film, fotografie arte plastice, arte decorative, design, arhitectură, street arts, arte marţiale, publicitate, literatură şi teatru) bazate pe toate cele 5 simţuri (taste,feel, scent, listen, view). În funcţie de înclinaţia spre o anumită artă, tinerii pot să opteze pentru unul din concursurile existente şi prezentate pe site-ul oficial www.timaf.com şi să se înscrie în cursa pentru 3000$.

Ediţia TiMAF din acest an va permite unei arii largi de talente să se înscrie în competiţie şi să transforme Clujul într-un punct cultural de bază pentru scena artistică a festivalurilor internaţionale. Participanţii vor avea şansa de a se înscrie într-un eveniment de amploare în care şansa de a promova este una foarte mare.

Talentul, fie el înăscut sau crescut treptat, trebuie expus. De aceea Transylvania International Music&Art Festival oferă oportunitatea publicului larg de a-şi prezenta pasiunea şi testa talentul pentru o anumită artă în faţa unui public generos și nu în ultimul rând, în faţa unui juriu de specialitate.

În acest an, TiMAF va plasa în Inima Transilvaniei scena artelor. Aceasta va fi dedicată exclusiv celor cu spirit competitiv care se vor înscrie în concurs pentru câștigarea marelui premiu de 3000$.

Astfel, fiecare concurent va putea să participe la un eveniment de promovare a culturii în toate formele ei şi în acelaşi timp să se înscrie în cursa pentru primul loc. TiMAF îi aşteaptă pe toţi cei interesaţi de domeniul artistic să acceseze site-ul oficial www.timaf.com şi să-şi aleagă competiţia. Doritorii vor putea face acest lucru până la data de 30 Septembrie când perioada alocată înscrierilor se va termina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.