Toate spectacolele Operei Naționale din Cluj, suspendate în luna martie din cauza coronavirusului

Având în vedere Hotărârea nr. 6/ 06.03.2020 emisă de Ministerul Afacerilor Interne – Departamentul pentru Situații de Urgență, privind interzicerea manifestărilor și evenimentelor publice și private, în contextul răspândirii virusului COVID-19Opera Națională Română din Cluj-Napoca suspendă spectacolele lunii martie 2020:  „Carmina Burana” de C. Orff (11.03.2020)„Turandot” de G. Puccini (15.03.2020)„Boema” de G. Puccini (18.03.2020)„Bal mascat” de G. Verdi (20.03.2020)„Maria de Buenos Aires” de A. Piazzolla (29.03.2020)și proiectul educativ „Să descoperim Opera și tainele ei!” (30.03.2020).

Această decizie a fost luată în urma consultării Direcției de Sănătate Publică, aceasta neautorizând desfășurarea acestor spectacole, în calitate de organ abilitat să aprobe organizarea tuturor evenimentelor publice pe raza județului Cluj, în funcție de o serie de parametri: natura evenimentului, numărul participanților, grupa de vârstă a acestora, posibili factori de risc șa.

Opera Națională Română din Cluj-Napoca respectă obligațiile, recomandările și demersurile aferente lor, ca fiind o măsură de prevențiepentru siguranța publicului spectator și a personalului instituției noastre.

Spectatorii care au achiziționat bilete la evenimentele precizate pot să le returneze la Agenția de bilete a Operei (Casa TIFF) sau pe site-ul www.bilete.ro (prin e-mail trimis direct la adresa [email protected] ), în funcție de metoda prin care au fost achiziționate, începând de marți, 10 martie până cel târziu miercuri, 1 aprilie 2020.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.