tocmai.ro a plecat în căutarea poveștilor adevărate din spatele utilizatorilor site-ului

tocmai.ro face cunoștință cu oamenii din spatele anunțurilor și a plecat în căutarea poveștilor interesante ale vânzătorilor și cumpărătorilor adevărați, care au reușit prin intermediul site-ului să își înceapă o afacere sau să își rezolve simplu și rapid o problemă, fără să investească foarte mulți bani sau timp.

andreea trif, project manager tocmai.ro

Ce poți face cu fix 405 lei? Poți începe o afacere pe cont propriu! Mihai, student la inginerie, povestește cum o bicicletă, o cutie de transport, un telefon și un GPS – toate achiziționate de pe tocmai.ro, l-au ajutat să-și înceapă o afacere. El nu este singurul utilizator care prin intermediul celui mai mare site de anunțuri din România a reușit acest lucru. Mai multe povești interesante despre oameni reali, cu nevoi reale, pot fi găsite pe pagina oficială de Facebook tocmai.ro.

„Ne-am hotărât să facem cunoscute poveștile reale din spatele utilizatorilor site-ului tocmai.ro. Aceștia sunt oameni reali, cu nevoi reale, care au găsit în tocmai.ro un prieten de nădejde care să-i ajute să își găsească, la prețuri accesibile, lucrurile de care aveau mare nevoie sau să vândă simplu și rapid ceea ce își doreau. În acest sens, am creat și hashtag-ul #TocmaiTeAjuta. Am descoperit povești interesante care merită împărtășite tuturor. Poate unele dintre experiențele utilizatorilor noștri vor deveni sursă de inspirație pentru alți oameni care se hotărăsc să își înceapă o afacere cu o investiție minimă”, spune Andreea Trif, Project Manager tocmai.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.