Elena Udrea nu are simtul ridicolului! A ajuns sa ii atribuie victoria obtinuta de Iohannis lui Traian Basescu!

Presedintele PMP Elena Udrea i-a furat victoria lui Klaus Iohannis, sau cel putin asta incearca sa faca prin cea mai recenta postare pe pagina sa de Facebook. Ea sustine ca victoria lui Klaus Iohannis este de fapt o victorie a „basistilor”, a lui „Traian Basescu”, iar la Iohannis se refera aproape ca la un simplu nume pe care s-a pus stampila si nimic mai mult.

Elena Udrea

„54,66% – 45,33%!

Traian Băsescu termină mandatele câştigător. Antibăsismul este acum un mit spulberat. Victor Ponta s-a bazat doar pe acest mit, s-a luptat până în ultimul moment doar cu Preşedintele… Şi a pierdut.

Băsiştii, în turul doi, au votat toţi într-un singur fel: anti Ponta. La fel ca marea majoritate a celor care au pus ştampila pe Iohannis. Acum, în România avem o realitate: ANTIPONTISMUL”, a scris Elena Udrea pe pagina de Facebook.

One thought on “Elena Udrea nu are simtul ridicolului! A ajuns sa ii atribuie victoria obtinuta de Iohannis lui Traian Basescu!

  1. Fals, total fals, domnilor ” jurnalisti ” de la Clujeanul…NIMENI N-A FURAT NIMIC…daca Elena Udrea a pronuntat acele cuvnte, inseamna ca stie ce spune, iar daca erati obiectivi puteati recunoaste ca Basescu si Udrea s-au luptat ani de zile cu naparca comunista numita PSD si rezultatele luptei lor a rabufnit si in prezenta la vot extrem de mare…fiindca spuneam mereu ca mamaliga romaneasca da in foc rar, dar cand se intampla se cunoaste…si nu uitati cele 500.000 de voturi ale Elenei Udrea si indemnul presedintelui din 14 nov cu apelul catre basistii lui sa-l demoleze pe Ponta…inca o treaba : diferenta intre cei doi finalisti a fost de 1 milion de voturi…nu va spune nimic cifra?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.