Toţi angajaţii de la regionalele CFR vor fi judecaţi în libertate!

Judecătorii Tribunalului Braşov au respins vineri după-amiază propunerile de arestare preventivă pentru 29 de zile şi pentru ceilalţi 32 de angajaţi ai regionalelor CFR Braşov, Bucureşti, Iaşi, Craiova şi Cluj.

Astfel, toate cele 67 de persoane, care în cursul zilei de joi au primit ordonanţe de reţinere după ce au fost audiate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, vor fi judecate în libertate.

Pentru trei din cele 67 de persoane există interdicţia de a nu părăsi localitatea de domiciliu, iar pentru restul – de a nu părăsi ţara.

Audierile celor din primul lot, format din 35 de persoane, au durat mai mult de şapte ore, în vreme ce pentru restul de 32 de persoane audierile s-au terminat în două ore şi jumătate.

În dosar sunt cercetate circa 200 de persoane. Toţi angajaţii CFR implicaţi în acest dosar începând cu conductorii de tren, şef de tren, inspectori şi revizori sunt cercetaţi pentru dare şi luare de mită, instigare la abuz în serviciu şi divulgarea de informaţii nedestinate publicităţii. Prejudiciul deocamdată nu a fost stabilit de anchetatori, dar din primele cercetări se pare că ar fi vorba de peste 200 de milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.