Toulouse Lautrec vine sâmbătă seara în THE SHELTER pentru lansarea celui de al treilea album!

Sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 21:00, clubul THE SHELTER va găzdui concertul de lansare a celui de al treilea album Toulose Lautrec.

toulouse lautrec concert in the shelter

Vei asculta binecunoscutele hit-uri „Nu se termină aşa” şi „Aur”, dar şi cel mai recent single, „Tot ce ai tu”, într-un spectacol deosebit!

Noul album al trupei propune un „meniu” divers, pe alocuri picant şi îndrăzneţ: pornind de la un incitant „Dejun pe iarbă”, te poţi apoi aventura pe alambicatele poteci din „Istanbul” sau să te odihneşti preţ de câteva minute în „Camera 203”, single-ul al cărui videoclip a fost lansat în vara aceasta.

Les Toulouse Lautrecs descind din familii aristocrate. Ei au copilarit pe pajisti verzi si intinse in fata castelului si au crescut cu sunetul cornurilor de vanatoare si mirosul parfumurilor de contesa rumena in obraji.

Desi predestinați studiului academic și educației alese, viața i-a aruncat în paturile cele mai cârpite ale societății. Influențați inițial de Rene Pricetau și John Lewis Brown ei și-au găsit drumul în mijlocul boemei rebele.

Sunt obișnuiti ai localurilor de noapte, sunt pasionați de femei, absint și opium, scuipă în microfoane, gesticulează pe corzi în cabaret și îmbătați de succes sparg fețele tobelor din localuri și se uită sub crinolinele fetelor.

Prețul unui bilet este 15 lei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.