Traficant de droguri, arestat de polițiștii clujeni

Un tănăr din Cluj-Napoca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru trafic de droguri de mare risc.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au efectuat o percheziţie la domiciliul unui bărbat de 23 de ani din Cluj-Napoca, bănuit de trafic de droguri de mare risc. Cel în cauză a fost arestat pentru 30 de zile.

„La data de 27 martie 2019, poliţiştii Secției 4 Poliție Cluj–Napoca au depistat în flagrant delict un bărbat de 23 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care avea asupra lui 70 de comprimate cu inscripţia MDMA, 38 de pliculeţe autosigilante cu substanţe susceptibil a fi psihoactive, un cântar electronic, un grinder şi suma de 1.275 de lei.

În aceeași zi, poliţiştii antidrog din Cluj au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, în urma căruia au fost ridicate aproape 200 de grame de substanţe psihoactive, 2 grame de cannabis, un grinder, 2 telefoane mobile şi 22 de pliculeţe cu urme de susbstanţe psihoactive Bărbatul a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc”, transmite IPJ Cluj. 

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.