Jos pălăria. Arhiepiscopia Clujului demarează campania: „Dăruiește o tabletă pentru o șansă la educație!” pentru copii defavorizați

Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului a demarat public o campanie „Dăruiește o tabletă pentru o șansă la educație!”, în sprijinul elevilor defavorizați care nu au un minim necesar pentru a-și continua pregătirea școlară de acasă.

Ideea acestei inițiative este de a achiziționa tablete pentru copiii din mediile defavorizate din orașele și satele Arhiepiscopiei și este deschisă tuturor celor care doresc să se implice și să să își ofere sprijinul.

„În contextul în care lumea noastră este tot mai bulversată de pandemia de coronavirus, sănătatea și viața oamenilor sunt daruri pentru care merită făcut orice efort și sacrificiu. Acestora li se adaugă în mod obligatoriu și educația, care trebuie să rămână o prioritate pentru întreaga societate, singura care ne oferă șansa de a privi cu încredere spre copiii și tinerii noștri și spre viitorul nostru ca popor”, se arată în comunicatul Arhiepiscopiei Clujului.

Donațiile pot fi făcute în contul: RO19BTRL01301205P1291806, special deschis la Banca Transilvania pentru acest proiect.

După încheierea acestei campanii, în data de 10 iunie 2020, Arhiepiscopia Clujului, în colaborare cu Inspectoratele Școlare din județele Cluj și Bistrița-Năsăud îi va identifica pe elevii care au mai multă nevoie de acest sprijin și va achiziționa tabletele, care vor fi oferite instituțiilor școlare din comunitățile defavorizate.

Arhiepiscopia adresează mulțumiri celor care vor sprijini campania, în numele elevilor care vor beneficia de pe urma acestei generozități, având convingerea că o binefacere se poate revărsa oricând asupra binefăcătorului, chiar şi aici,  pe pământ.

3 thoughts on “Jos pălăria. Arhiepiscopia Clujului demarează campania: „Dăruiește o tabletă pentru o șansă la educație!” pentru copii defavorizați

  1. De ce jos palaria pentru un nou „proiect” (cica), unde e transparenta ? Hai numa asa sa dam bani.
    Unde e prezentat proiectul cap coada, sa vedem detaliile concret ?

    1. Pentru că merită să lăudăm inițiativele bune și benefice, chiar și când vin de la controversata Biserica Ortodoxă Română.

    2. Foarte multe instituții, printre care și primării, strâng bani pentru a se oferi tablete copiilor. Iar tu comentezi și faci act de contestare doar vizavi de Biserică, în ciuda faptului că Biserica este instituția cu cea mai solidă rețea de asistență socială din țară. Răutatea este urâtă și oarbă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.