Emil Boc, luat la întrebări de activistul Marian „Ceaușescu” despre implicarea Elenei Udrea în proiectul imobiliar Transilvania Smart City – „Întrebați-o pe ea”

Primarul Clujului, Emil Boc, a fost prezent la București, unde a fost luat în primire pe stradă și supus unui tir de trei întrebări de către activistul Marian Moroșanu, cunoscut sub numele de „Ceaușescu”, inclusiv despre zvonurile privind implicarea Elenei Udrea și a soțului acestuia, Adrian Alexandrov, în proiectul imobiliar dezvoltat de omul de afaceri clujean Ștefan Berciu, Transilvania Smart City.

Întrebat de activist dacă, „Elena Udrea are afaceri în județul Cluj deoarece se vorbește că dumneavoastră i-ați facilitat acea mega-construcție de blocuri”, iar răspunsul edilului Clujului a fost unul sec: „Întrebați-o pe ea, pentru că eu nu mă uit la un proiect în Consiliul Local cine este constructorul, ci dacă îndeplinește condițiile legale și de urbanism. Dacă le îndeplinește, oricine e binevenit, dacă nu, orice se respinge. Noi cu asta ne ocupăm, numele de persoane nu ne interesează. Noi judecăm pe baza regulilor care sunt valabile pentru toți”, a declarat Boc la întrebarea activistului.

Primarul Boc a mai declarat: „întotdeauna am votat cu dreapta de când există drept de vot în România”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.