Pârtia din Feleacu, redeschisă! Au fost pornite tunurile de zăpadă

Reprezentanții Pârtiei Feleacu din Cluj au anunțat că vor redeschide complexul de sporturi de iarnă astăzi, după ce vântul puternic a blocat activitatea la începutul acestui weekend.  

Tunurile de zăpadă au fost și ele pornite pentru ca pârtia să fie în condiții bune pentru amatorii sporturilor de iarnă.

„Ne bucurăm să vă anunțăm că vântul s-a potolit puțin și am început să facem zăpadă. Redeschidem curând„, au anunțat administratorii complexului.

Pârtia are teleschi, nouă tunuri de zăpadă artificială, ratrac, centru de închirere de echipament, nocturnă, bandă pentru începători, tubing.

Aceasta este amplasată la 12 km de Cluj-Napoca, desfăşurându-se pe Dealul Feleacului, lângă turnul de televiziune. Accesul spre pârtie se face din Drumul Național 9 Cluj – Turda, înainte de postul de control situat pe dealul.

Pârtia Teleschi Feleacu are o lungime de 765 m, cu o diferenţă de 98 m. Este dotată cu instalaţie de zăpadă artificială (șase tunuri de ultimă generaţie marca Sufag). Dotările includ o instalaţie teleschi cu capacitatea de 412 persoane/oră, sistem de supraveghere, internet wireless pe pârtie. Aici se regăsește singurul snowpark din regiune, cu elemente pentru trickuri şi trei jumpuri amenajate special pentru iubitorii sporturilor de iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.