Profi deschide primul său magazin din Jucu. Se fac angajări

Lanțul de supermarketuri Profi Rom Food (PRF) a început angajările pentru prima sa unitate amplasată în comuna clujeană Jucu.

Conducerea Profi a anunțat că au început angajările la Jucu pentru posturile de lucrător în comerț.

De asemenea, rețeaua mai are disponibile în județ și posturi de casier și vânzător de legume-fructe sau mezeluri, specialist departamentul fresh, responsabil de siguranța alimentelor și asistent manager în Cluj-Napoca, Turda, Florești și Apahida.  

Compania de intermediere imobiliară JLL a materializat contracte de 250.000 mp pentru retailerul PRF în zone precum Cluj, Timișoara, Craiova, Roman sau București. Profi a închiriat 100.000 mp în două depozite care vor fi construite de operatorul belgian WDP în Timişoara şi Craiova, investiţii evaluate la 70 milioane de euro, parte a strategiei de extindere a operaţiunilor logistice.

„Proiectele sunt parte ale strategiei Profi de extindere a operaţiunilor logistice şi acoperirii geografice a României, în pas cu dezvoltarea agresivă a reţelei pe care o avem în vedere în viitor. Proiectele se aliniază trendurilor din retail, respectiv de a aduce sub acelaşi acoperiş toate zonele de depozitare necesare (ambient, refrigerat, congelat)”, a declarat Pawel Musail, director general al Profi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.