Donezi sânge și intri GRATIS la UNTOLD 2021. Caravana mobilă ajunge în 4-5 septembrie în centrul Clujului

Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj a lansat un apel disperat privind donarea pentru toate tipurile de sânge.

Donatorii care vor veni la caravana mobilă, în 4-5 septembrie, pe B-dul Eroilor din Cluj-Napoca, vor primi un abonament gratuit la UNTOLD 2021. 

”Misiunea Untold de a sustine si a incuraja donarea de sânge continua. Traditia Blood Network trebuie păstrată. Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj, cu sprijinul Kaufland Romania, partener oficial al UNTOLD, organizeaza si in acest an, campanie mobila de donare de sange. Intra in Blood Network si donează sânge! Caravana mobila se va afla la Cluj-Napoca in perioada 4-5 septembrie, la Monumentul Memorandistilor, pe B-dul Eroilor.

Program recoltare sânge: 8-14 Donează sânge si primesti un bilet pentru prima zi la festivalul Untold 2021. In plus, Kaufland te premiază cu un tichet de cumpărături in valoare de 100 lei, valabil in orice magazin din țară. Dacă donezi sânge la Centrul de transfuzie in perioada 17 iulie -5 septembrie si intri in reteaua ,,Si eu donez,, primesti un tichet valoric de 10 Euro pentru achiziția unui abonament la Untold 2021. Impreuna putem salva vieti!”, transmit organizatorii festivalului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.