Trăieşte o experienţă de vis la pensiunea Soare-n Maramureş (P)

Având în vedere că ne aflăm încă în perioada concediilor de vară şi mulţi clujeni preferă să îşi petreacă vacanţa într-o destinaţie exotică, departe de România, trebuie să spunem că există şi multe persoane, chiar foarte multe, care preferă să îşi petreacă zilele libere pe meleagurile noastre, să se bucure de atracţiile şi bogăţiile naturale ale ţării. Şi nici nu ai cum să nu te îndrăgosteşti efectiv de România când vezi munţii şi dealurile semeţe şi bogate în arbori de toate soiurile, pădurile, flora, fauna şi văile care îţi taie respiraţia. 

De departe cea mai atractivă zonă rămâne judeţul Maramureş, unde ajung în fiecare an, atât vara cât şi iarna, sute de mii de turişti din toate colţurile lumii, atraşi fiind ca un magnet de peisajele pitoreşti, satele cu o încărcătură istorică impresionantă, tradiţiile maramureşene, ospitalitatea localnicilor, bucatele tradiţionale româneşti pregătite cu dedicare şi pasiune sau autenticitatea zonelor. 

Un concediu în Maramureş poate reprezenta o experienţă de vis, care îţi doreşti să nu se mai termine şi să dureze la nesfârşit. Natura, aerul curat, zonele pitoreşti şi autentice te fac să te îndrăgosteşti cu adevărat de Maramureş şi să iubeşti şi mai mult ţara noastră. 

Pensiunea Soare-n Maramureş, aflată în comuna Budeşti nr. 266A (la ieşirea spre Cavnic), vine să completeze această experienţă maramureşeană cu cele mai bune servicii şi care vă vor face şederea de neuitat. Pe lângă camerele moderne, pensiunea dispune de o piscină, jacuzzi, un teren de minifotbal şi diferite jocuri pentru copii.

De asemenea, turiştii care doresc vizitarea obiectivelor maramureşene o pot face la cerere, iar dacă veniţi aici iarna veţi posibilitatea de a efectua şi plimbări cu sania sau căruţa trasă de cai, pentru o experienţă cât mai completă în Maramureş. 

La capitolul mâncare, pensiunea Soare-n Maramureş pregăteşte mâncare 100% naturală, cu reţete tradiţionale româneşti din produse naturale şi proaspete provenite direct de la producătorii locali. În restaurantul pensiunii veţi avea parte de o atmosferă caldă şi veţi trăi ospitalitatea maramureşenească. 

Peisajele superbe din împrejurimi pot fi admirate direct din balconul camerei, biserica de lemn, pârtia, livezile, dealurile şi munţii, toate acestea fac parte din decorul feeric inclus în oferta de cazare a Pensiunii Soare-n Maramureş. 

One thought on “Trăieşte o experienţă de vis la pensiunea Soare-n Maramureş (P)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.