Transylvania College a primit Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare Margareta a României

Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a României a acordat luni, 16 noiembrie 2015, Înaltul Patronaj fondatorilor școlii Transylvania College, Simona și Dan Baciu. Înaltul Patronaj reprezintă recunoașterea excelenței în educație oferite de Transylvania College în cei 22 de ani de activitate și a contribuției aduse societății. Ceremonia a avut loc la Palatul Elisabeta, în Sala Regilor, în prezența unor invitați de seamă.

Înaltul Patronaj este acordat de către membrii Familiei Regale unor organizații, instituții sau evenimente cu caracter anual, a căror activitate se identifică cu viziunea pe 30 de ani a Casei Regale a României.

Documentul care atestă acordarea Înaltului Patronaj a fost emis luni, 16 noiembrie 2015, și este semnat de ASR Principesa Moștenitoare Margareta a României.

Cifrul personal al ASR Principesa Moștenitoare va însoți de acum marca Transylvania College în comunicările oficiale, ca simbol al prețuirii, recunoașterii și sprijinirii publice a organizației.

„La rândul nostru, considerăm această distincție drept promisiunea noastră solemnă de a păstra valorile Casei Regale și standardele de excelență în tot ceea ce facem”, a declarat Simona Baciu, co-fondator Transylvania College.

Pentru a consulta lista completă a Înaltelor Patronaje conferite de către membrii Familiei Regale de-a lungul timpului, accesați link-ul următor: http://www.familiaregala.ro/familia-regala/inalte-patronaje.

Despre Transylvania College

Simona Baciu, împreună cu soțul ei, Dr. Dan Baciu, sunt inițiatorii și fondatorii Fundației Transylvania College, care a lansat instituțiile educaționale Grădinița „Happy Kids” și „Transylvania College. The Cambridge International School in Cluj”. Familia Baciu este și în momentul de față activ implicată în conducerea școlii, iar cei care optează pentru Transylvania College se bucură de beneficiile educației bazate pe valori, unde elevii sunt încurajați să-și valorifice la maximum potențialul, să respecte diversitatea, să fie creativi și responsabili.

Pe drumul excelenței, școala a dobândit numeroase premii la nivel național (Școala anului în România) și internațional (3 premii I la festivalurile COBIS Young Scientist Film Awards; Premiul „Diana Award” – acordat de două ori consecutiv elevilor Transylvania College; 3 premii obținute la concursurile internaționale lansate de Agenția Spațială Europeană (ESA), precum și cele mai bune rezultate din țară obținute la examenele internaționale Cambridge. Transylvania College este, de asemenea, membră Round Square și COBIS.

În 2015, Transylvania College este nominalizată în cadrul competiției TES la categoria „British International School of the Year”. Cu o tradiție de circa 100 de ani, TES este cea mai mare comunitate internatională a profesorilor din toată lumea, cu peste 3,6 milioane de membri din 279 de ţări, cu aproape 5 milioane de materiale descărcate online săptămânal, realizate de profesori pentru profesori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.