Transylvania College are internat propriu

transylvania-college-clujIncepand cu luna septembrie 2013, elevii de 13-18 ani din România şi din străinătate vor putea studia în sistem boarding, potrivit unui anunt facut de conducerea Transylvania College Cluj (TCC) – singura şcoală din afara capitalei acreditată Cambridge şi recunoscută de către Departamentul pentru Educaţie din Marea Britanie.

Boarding-ul este o premieră pentru România si va fi o extensie a şcolii, a dotărilor şi serviciilor cu care elevii sunt obişnuiţi în campus. Scopul acestui sistem este de a completa experienţa din şcoală a elevilor, aceştia vor beneficia de suport în plan academic şi vor locui împreună cu profesori coordonatori care vor păstra legătura cu fiecare familie, vor avea acces la sala de fitness, la bucatarie si la zona de recreere.

Liceul Internaţional Cambridge din cadrul Transylvania College este primul din afara Bucureştiului unde predarea se face exclusiv în limba engleză, conform curriculumului coordonat de Universitatea Cambridge. Diplomele obtinute la absolvire sunt echivalente ale bacalaureatului, fiind recunoscute pentru admitere la universităţi din 150 de ţări. Elevii înscrişi până în prezent în boarding provin din oraşele Bucureşti, Oradea, Alba Iulia, Bistriţa, Aiud, dar şi din Israel, Coreea, Marea Britanie, Iordania.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.