„Trotuarul rușinii” de lângă „bijuteriile” Cluj Arena și Sala Polivalentă, uitat de autoritățile locale

Deși s-au investit sume importante de la bugetul local în realizarea celor două obiective importante ale Clujului, Sala Polivalentă și Cluj Arena, autoritățile locale au uitat complet să amenajeze și trotuarul de pe marginea Someșului, vis-a-vis de cele două „bijuterii” sportive, trotuar care arată ca după un bombardament, plin de gropi și cratere, de ți-e mai mare sila să te deplasezi pe el. Ba mai mult, acesta prezintă și un risc de accidentare, în caz că nu ești atent.

Malul Someșului între podurile Garibaldi și podul Napoca este un peisaj dezolant, balustrada de beton e ruptă sau inexistentă pe alocuri, zona e inaccesibilă pentru acces și plimbare, iar bordurile lipsesc cu desăvârșire, cu toate că în zona s-au făcut investiții majore la linia de tramvai și stradă. Se pare că trotuarul a fost trecut cu vederea, nefiind considerat important pentru modernizare, deși zona este intens circulată de turiști, sportivi din România si străinătate care vin la Cluj Arena sau Sala Polivalentă.

Facem apel la consilierii locali din Cluj-Napoca și la reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca de a căror semnătură depind aceste mici probleme ale orașului, să se trezească și să se deplaseze până la Sala Polivalentă și să vadă cu ochii lor în ce hal arată malul Somesului între Garibaldi și Napoca, în special trotuarul. De pe str. Moților nr. 3 nu e departe, iar o plimbare pe jos pe vremea această frumoasă face bine întotdeauna la sănătate! 🙂

Treziți-vă și luați mai des „pulsul orașului”, nu mai dormiți în birourile voastre călduțe, că se apropie anul alegerilor locale, 2016, iar cetățenii sigur nu vor uita și nu vor ierta! Orașul are nevoie de implicarea domniilor voastre!

Vă prezentăm o galerie foto rușinoasă pentru imaginea zonei care ar trebui să fie emblema Clujului:

DSCN7234

DSCN7235

DSCN7236

DSCN7238

DSCN7242

Vă plac aceste imagini, domnilor consilieri locali și domnilor reprezentanți ai Primăriei Cluj-Napoca? Ia gândiți-vă ce imagine își vor face turiștii aceia pe care îi așteptăm la Cluj în acest an!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.