Trupa clujeană Ad Libitum Voices aniversează 10 ani cu un concert la Cinema Florin Piersic

Grupul muzical de pop-opera Ad Libitum Voices invită iubitorii acestui gen muzical la un concert aniversar pe 26 octombrie la Cinema Florin Piersic din Cluj-Napoca. Evenimentul va marca 10 ani de existență a unui proiect muzical inedit. 

„Dragilor, de 10 ani suntem la volanul unui proiect muzical care ne-a oferit pe atât de multe provocări pe cât surprize și momente frumoase. În primul rând, vă mulțumim! Fără voi cu siguranță nu am fi ajuns aici. În al doilea rând…cum un astfel de moment nu trebuie trecut ușor cu vederea, vă pregătim o surpriză plină de energie, emoție și bucurie: Concertul aniversar – 10 ani cu Ad Libitum Voices. Simțim că am lucrat deja mai bine de 10 ani pentru acest eveniment și că a sosit timpul să ne revedem. Când? Pe 26 octombrie la Cinema Florin Piersic din Cluj-Napoca” – Ad Libitum Voices

Toți cei interesați pot opta pentru 3 categorii de bilete a căror prețuri încep de la 79 de lei. Special pentru fani, grupul a pregătit și o secțiune VIP care asigură atât acces la eveniment, cât și la o sesiune de tip Meet&Greet în care iubitorii acestui proiect muzical vor avea șansa de a-i cunoaște pe cei 4 membrii, în compania unor preparate și a unor băuturi alese. Zâmbetele, îmbrățișările și amintirile frumoase vor fi cu siguranță parte din acest moment.

Biletele pentru acest eveniment sunt în număr limitat și sunt disponibile online și în rețeaua iabilet.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.