Trupa maghiară de rock Crossholder va susține un concert în Flying Circus Pub

Flying Circus Pub va găzdui duminică, 17 august, un concert al trupei rock maghiare Crossholder, în memoria muzicianului Janos „Guzu” Gondosch.

concert crossholder in memoriam guzu

Trupa Crossholder a fost înființată la Budapesta de către Janos Gondosch, muzician, chitarist la bas, născut la Cluj. Formaţia abordează un stil heavy metal epic. Gondosch este un muzician care a cântat în trupele clujene Rival şi TransExpress, iar în 1989 a emigrat în ţara vecină.

Gondosch a înfiinţat trupa Crossholder care s-a impus în peisajul muzicii rock maghiare, având sute de concerte atât în Ungaria, cât şi în alte ţări. Printre momentele importante s-au numărat colaborarea cu Tim Ripper Owens (solist vocal, ex-Judas Priest) şi participarea la o serie de turnee internaţionale, inclusiv în Thailanda.

Membrii actuali ai formaţiei sunt: 

Nachladal István – voce
Sasvári Ferenc – chitară
Molnár Balázs – bass
Szentpéteri Viktor – baterie
Szávai Gery – chitară

Clubul Flying Circus este localul ideal pentru acest eveniment „In memoriam Guzu”, clubul fiind cunoscut pentru concertele metal, dar şi pentru petrecerile tematice şi evenimentele culturale din cadrul său.

Concertul din 17 august 2014, de la Cluj-Napoca este In Memorian Janosh Gondosh „Guzu”, muzician care a plecat dintre noi în acest an.

Pretul unui bilet va fi de 10 lei (suport artiști)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.