Trupa Nightlosers şi-a lansat cel de-al 4-lea album în My Way. Invitat special: Nucu Pandrea

Într-un cadru cochet în unul dintre localurile selecte ale oraşului, My Way, „veteranii” de la Nightlosers şi-au lansat, miercuri seară, în faţa clujenilor, cel de-al patrulea album muzical, la cinci ani distanţă de ultimul.

Fanii legendarei trupe rock clujene s-au înghesuit aseară în clubul din Piaţa Unirii ca să-şi revadă favoriţii într-o nouă reprezentaţie, iar de data aceasta şi cu un nou album. Deşi concertul era programat la ora 22:30, probele de sunet l-au întârziat, astfel că nu a început decât în jurul orei 23, iar concertul a durat câteva ore. Atmosfera s-a încălzit uşor cu fiecare piesă iar audienţa destul de numeroasă şi-a intrat în ritm şi a început să fredoneze piesele.

Invitat special la lansarea albumului a fost celebrul Nucu Pandrea a oferit o reprezentaţie remarcabilă la „instrumentul” care l-a consacrat – frunza – şi a interpretat, în stilu-i caracteristic, alături de membrii formaţiei câteva piese cunoscute. Toţi cei care au asistat la concert au primit gratuit noul CD, înmânat chiar de „moşul” Nucu Pandrea.

Concertul s-a încheiat târziu în noapte, iar fanii au avut răbdare până la final, când membrii formaţiei au stat de vorbă cu ei şi şi-au făcut poze.

Nightlosers este o trupă românească de rhythm and blues din Cluj, formată în anul 1994. Aceasta îi are ca membri pe:

Hanno Höfer (voce, chitară, muzicuță, washboard)
Grunzo Geza (keyboard)
Claudiu „Nasu” Purcarin (tobe)
Jimi Lako (vioară, chitară, mandolină, banjo)
Lucian Pop (electric & double bass)

Mai multe fotografii de la eveniment găsiţi pe pagina noastră de Facebook, care poate fi accesată AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.