Tudor Ionescu, președinte Noua Dreaptă: „România e condusă de partidul unic al corupților”

Tudor Ionescu, președintele Noii Drepte, a făcut o radiografie scurtă a celei de-a 7-a ediții a marșului anual dedicat lui Avram Iancu, organizat, duminică, 15 martie, la Cluj-Napoca, la care au luat parte circa 200 de persoane.

tudor ionescu

„Sărbătorim astăzi 166 de ani de la victoriei revoluției române în Ardeal. În acest an, am privit cu surprindere faptul că în sfâșit Avram Iancu a căpătat o recunoaștere oficială printr-o lege adoptată de Camera Deputaților, în calitate de cameră decizională, desigur, pentru noi naționaliștii români și pentru români în general, Avram Iancu este erou național nu din 2015, ci de la 1848. De aceea noi am organizat în fiecare an acest marș, ajuns astăzi la a 7-a ediție, vom continua să facem acest lucru pentru că manifestările separatiste, iredentiste, șovine, anti românești, anti-constituționale se multiplică ai în interiorul arcului carpatic, cărora unii îi spun în mod greșit Transilvania, care e o entitate medievală care a dispărut în 1818 prin unirea cu Regatul României. Putem vorbi de centrul României, de județul Cluj, județul Brașov sau Mureș. Noi vom continua să ne impunem activ, nu retoric, nu declarativ, ci în stradă, prin astfel de manifestări publice. Ne vom opune separatismului maghiar și oricăror acțiuni care vor aduce o atingere caracterului unitar și indivizibil al statului național român.

Acțiunile noastre sunt justificate și necesare, românii trebuie să deschidă ochii, trebuie să se trezească la realitate, pentru că, după cum bine se vede, aceste manifestări separatiste merg mână în mână cu indiferența autorităților și cu complicitatea clasei politice românești, care atunci când e vorba să salveze din ghearele DNA-ului un parlamentar UDMR, se coalizează toți parlamentarii la nevoie. România e condusă de partidul unic al corupților”, a declarat președintele Noua Dreaptă, Tudor Ionescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.