Turda: Ce câștig dacă particip la conferința Skill Up despre Finanțările Nerambursabile?

NOA Business Academy, în parteneriat cu WebBits și Goodwill Consulting, organizează conferința Skill Up despre Finanțări Nerambursabile”. Evenimentul este adresat atât celor interesați să deschidă un business propriu folosindu-se de oportunitatea fondurilor europene, cât și oamenilor de afaceri care vor să își dezvolte activitatea obținând o finanțare de la Uniunea Europeană.

Dacă ești prezent vei avea șansa de a afla despre cele mai noi finanțări disponibile pentru mediul de afaceri din România. Pe lista liniilor de finanțare ce vor fi lansate la începutul anului 2016 sunt și finanțări integrale (100% din valoarea proiectului), ceea ce înseamnă contribuție zero pentru antreprenori.

Noutățile vor fi prezentate de specialiști din cadrul unei firme care are un singur obiect de activitate: consultanță în finanțări nerambursabile. Peste 40 de specialiști angajați pentru un singur scop: finanțarea posibilei tale afaceri.

Ultima parte a conferinței va fi o sesiune de întrebări și răspunsuri care nu este altceva decât o mini-sesiune de consultanță, gratuită! Ai oportunitatea să aflii de la cei mai buni, detalii despre cum îți poți finanța visul. Întrebările tale se pot transforma în răspunsuri care să-ți schimbe perspectiva despre finanțarea unei idei de afacere!

Conferințele Skill Up urmăresc și consolidarea unei culturi antreprenoriale și crearea de oportunități de afaceri în zona Turda-Câmpia Turzii, așa că ai din nou ocazia să cunoști oameni de afaceri care au același interes ca tine: să facă business calitativ și să ajungă la succes. Învață de la ei și oferă-le la rândul tău un plus valoare prin participarea la conferință.

Evenimentul are loc la Primăria Turda, mâine, 15 decembrie 2015, începând cu ora 17:00. Participarea la eveniment este GRATUITĂ, iar pentru a participa trebuie să te înscrii online la următorul link.

Afis Skill Up Finantari Turda

Seminarul principal va fi prezentat de reprezentanți ai firmei Goodwill Consulting, una dintre cele mai mari firme de consultanță din România, care a obținut până în prezent pentru clienții săi, finanțări nerambursabile a căror valoare trece peste 140.000.000 Euro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.