Turda va avea în 2022 primul mall, pe o suprafață de peste 9000 mp. Investiția se ridică la 10 milioane de euro

Pe o suprafață de peste 9000 mp, noul mall din Turda va fi gata în 2022, urmând să aibă 270 de locuri de parcare și să fie poziționat în vecinătatea supermarketului Kaufland, scrie turdanews.ro.

Investiția în noull mall din Turda este una cu capital străin și vine din partea polonezilor de la Scallier, care au creat conceptul Funshop Park. Aceștia își propun să realizeze 6 astfel de locații în România, printre care Timișoara, Roșiorii de Vede, Hunedoara, Vaslui, Focșani, respectiv Turda.

Investiția de la Turda va fi între 5 și până la 10 milioane de euro.

Compania Scallier Ltd. desfășoară activități în domeniul gestionării investițiilor în sectorul imobiliar comercial, precum și administrarea acestor active, concentrându-se pe maximizarea valorii proprietăților în timp.

”Funshop Park este un nou lanț de parcuri comerciale care vor fi construite în orașe mici și mijlocii din România, având facilități compacte adaptate nevoilor comunităților locale.

Obiectivul nostru este să creăm un mediu care să se potrivească foarte bine nevoilor și așteptărilor locuitorilor orașelor mici și mijlocii din România și cerințelor lanțurilor locale și internaționale de retail.

Am gândit locațiile Funshop Park nu doar ca pe un loc în care clienții pot face cumpărături, dar și ca pe un centru al comunității locale unde oamenii pot petrece timp și se pot relaxa, servind o cafea sau o masă.

Fiecare locație are loc de joacă pentru copii, zona de food court exterioară, trotuare largi și acoperiș cu o lățime de 4 metri deasupra intrărilor.”, spun investitorii polonezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.