Turkish Airlines a reluat zborurile pe ruta Cluj-Napoca – Istanbul

Compania aeriană Turkish Airlines va reluare zborurile de pe Aerportul Internațional „Avram Iancu”, începând cu data de 16 august. 

Procesul de reluare a zborurilor de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, continuă în luna august, prin decizia companiei aeriene Turkish Airlines de a relua zborurile sale regulate pe ruta Istanbul – Cluj-Napoca – Istanbul. Începând de astăzi, 16 august 2020, după o întrerupere de aproape 22 de săptămâni, determinată de împrejurările răspândirii pandemiei SARS CoV2 (Covid-19), zborurile spre capitala economică a Turciei vor fi reluate.

Primele zboruri ale companiei aeriene Turkish Airlines au debutat la 1 septembrie 2016, cu o frecvență de 4 zboruri / săptămână, iar ulterior, operatorul aerian a decis mărirea capacității de zbor de la 4 la 7 frecvențe/săptămână, ca urmare a potențialului ridicat al ariei de acoperire aferentă Aeroportului Internațional Cluj.

Zborurile spre destinația Istanbul, vor fi operate în luna august cu o regularitate de 2 frecvențe/săptămână, urmând ca numărul de frecvențe să crească gradual în perioada următoare.

De pe Aeroportul Istanbul sunt în prezent asigurate numeroase conexiuni, de care pasagerii pot beneficia, către destinații din Europa, America, Orientul Mijlociu și Asia.

Cursele dinspre Cluj spre Istanbul vor fi joia de la 21:20 și duminica de la 9:40, în timp ce zborurile din Turcia înspre România vor fi joia de la 18:50 și duminica de la 7:15. 

„Salutăm decizia companiei aeriene Turkish Airlines privind reluarea zborurilor pe ruta Cluj-Istanbul. Ne bucurăm de faptul că pasagerii aeroportului vor putea beneficia din nou, de multiplele posibilități de conexiune oferite de unul dintre cele mai mari hub-uri aviatice internaționale, respectiv Istanbul New Airport”, a declarat David Ciceo, directorul general al  Aeroportului Internaţional „Avram Iancu”. 

„Din 16 august, ne întoarcem încântați pe cerul Clujului. Ne bucurăm să le oferim pasagerilor noștri călătorii în siguranță, pentru un număr mai mare de zboruri interne și internaționale din Turcia. Obiectivul nostru este să respectăm toate normele de distanțare și igienă necesare pentru a le asigura pasagerilor noștri o călătorie sigură. Turkish Airlines asigură pasagerilor opțiuni de preschimbare a biletelor, pentru a putea face modificări în programul lor de călătorie. Mulțumim celor care aleg serviciile Turkish Airlines și le dorim călătorie plăcută”, a spus Alper Altay, manager vânzări Turkish Airlines. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.