Turneul „Aegon Tennis Cup!” la Winners Tennis Club

Aegon România susține pentru al cincilea an consecutiv tenisul clujean, implicându-se în organizarea turneului național Aegon Tennis Cup. Competiția este dedicată juniorilor, băieți și fete, și acoperă toate categoriile de vârstă: 10, 12, 14, 16, 18 ani.

Turneul se desfășoară la Winners Tennis Club, în colaborare cu Federația Română de Tenis.

„Excelența se obține prin talent, multă muncă și perseverență. În tenis, dar și în viață. Ne bucurăm că avem și în acest an șansa de a fi implicați activ în cel mai important sezon competițional din România și să susținem startul viitorilor campioni din tenisul românesc.”, precizează Sînziana Maioreanu, CEO Aegon România.

Primele meciuri ale turneului vor avea loc sâmbătă, 23 august, incepând cu ora 10.00, pe terenurile Winners Tennis Club, din Parcul Rozelor, urmând ca finalele să aibă loc în 27 și 28 august, pe fiecare categorie de vârstă.

Aegon Tennis Cup reunește la Cluj 100 de sportivi din toată România si face parte din calendarul competițional al Federației Române de Tenis ca turneu de categoria I.

Programul detaliat al meciurilor și informațiile zilnice despre desfășurarea turneului sunt disponibile pe pagina web a clubului, www.winners-tennis.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.