TVR intenționează să cumpere servicii de telefonie fixă cu 360.000 de euro

Societatea Română de Televiziune (SRTv) vrea să cumpere, cu aproximativ 360.000 de euro, prin negociere, servicii de telefonie fixă, potrivit Mediafax.

TVR

Criteriul de atribuire a acestui contract va fi preţul cel mai scăzut, potrivit unui anunţ al SRTv, publicat pe site-ul e-licitatie.ro.

Contractul va fi atribuit prin procedura de negociere, iar Televiziunea Română preconizează că la această procedură vor participa trei companii.

Valoarea estimată fără TVA a contractului este de 360.000 de euro.

Contractul atribuit va fi unul de achiziţii publice, urmând să fie finanţat din surse proprii.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 8 septembrie, ora 11.00. Ofertele vor fi deschise în aceeaşi zi, de la ora 11.30, la sediul din Bucureşti al Televiziunii Române.

Durata contractului va fi de 48 de luni, începând de la data atribuirii sale.

În ultima perioadă, TVR şi-a anunţat intenţia de a organiza mai multe licitaţii pentru cumpărarea de echipamente. Astfel, TVR vrea să cumpere, cu aproximativ 92.000 de euro, prin licitaţie deschisă, echipamente specifice activităţii de televiziune.

Totodată, SRTv vrea să cumpere cu aproximativ 140.000 de euro, prin licitaţie deschisă, echipamente necesare transmisiei TVR în Republica Moldova.

În plus, Televiziunea Română a anunţat că vrea să închirieze, cu aproximativ 320.000 de euro, un car High Definition (HD) şi un generator Twin Pack cu personalul de deservire aferent, pentru meciurile de fotbal din Champions League şi cele ale echipei naţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.